fbpx

Oppimateriaalit

Kun opettaja valitsee ryhmälleen Editan oppimateriaalin, hän valitsee luotettavan, kattavan ja ajantasaisen tietoteoksen, jonka taustajoukoissa on alansa tutkijoita ja muita asiantuntijoita sekä kohderyhmän opettajia. Joukkoa luotsaa useimmiten itsekin opettajataustainen kustannustoimittaja, joka huolehtii siitä, että oppimateriaali edustaa tasapainoisesti eri näkemyksiä ja esittää ne selkeästi jäsennellyllä tavalla.

Mielestämme onnistunut oppimateriaali haastaa ajattelemaan sekä kannustaa tutkimaan ja oivaltamaan. Moniammatillisissa tiimeissä teemme työtä jaetun päämäärän hyväksi: tavoitteemme on valmistaa oppimisen ja opettamisen tarpeita palvelevia tuotteita, joissa yhdistyvät kohderyhmän kehitysvaiheen huomioiva kerronta sekä sisältöä tukeva visuaalisuus tavalla, joka tekee oppimiskokemuksesta innostavan ja mieleenpainuvan.

Koemme työmme merkitykselliseksi, mikä kannustaa meitä itsekin oppimaan joka päivä ja kehittymään työssämme yhä paremmiksi. Etsimme aina parhaita käytäntöjä ja olemme siksi ottaneet aktiivisen roolin myös materiaaliemme julkaisualustojen jatkuvassa kehittämisessä yhteistyössä teknologiakumppaniemme kanssa.

Tutustu oppimateriaaleihin

Verkkokaupastamme löydät kaikkien oppimateriaaliemme esittelyt, demoja, lisämateriaalia ja muuta hyödyllistä tietoa. Tutustu!

 Peruskoulu

 Lukio

Ammatillinen koulutus

 Peruskoulu

 Lukio

Ammatillinen koulutus

Onko sinulla kysyttävää oppimateriaaleistamme? Haluatko antaa palautetta?

Hanna Sokratous

Hanna Sokratous

Vastaava kustannuspäällikkö, peruskoulun ja lukion oppimateriaalit

+358 40 860 2223

Suvi Palletvuori

Suvi Palletvuori

Vastaava kustannuspäällikkö, ammatilliset oppimateriaalit ja ammattitieto

+358 40 860 2391

Edita Publishing Oy
Verkkosaarenkatu 5
00580 Helsinki

+358 20 450 00