fbpx

Räätälöidyt ratkaisut

Editan pitkä historia tiedon tuottajana ja palveluiden muotoilijana ilmenee monissa tarjoamissamme palveluissa. Oikeudellisten tietopalveluiden muotoilu ja oikeusteknologiaa hyödyntävät ratkaisut ovat keskeistä osaamisaluettamme.

Tarjoamme organisaation tarpeisiin räätälöityjä ratkaisuja, jotka mahdollistavat yksilöllisen lainsäädännön ja muun viranomaistiedon seurantapalvelun luomisen. Räätälöidyt ratkaisut perustuvat suurelta osin omiin juridisiin tietokantoihimme. Varmistamme ratkaisuihin aina ajantasaisen kotimaisen lainsäädännön.

Räätälöity lakititeto- ja seurantapalvelu sopii parhaiten joko organisaation lainsäädännön seurannan tehostamiseen tai viranomaisten harjoittamaan sidosryhmäviestintään. Sitä voidaan käyttää myös erilaisia compliance- ja neuvontapalveluita tarjoavien yritysten palveluvalikoiman osana.

Palvelun ulkonäkö, sisältö ja toiminnallisuudet muotoillaan käyttötarkoitusta vastaavaksi asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Lakitiedon räätälöidyt ratkaisut säästävät juridisen tiedon etsintään, muutosten seurantaan ja sisäisen soveltamiskäytännön hallintaan kuluvaa aikaa. Älykkäiden hakutoimintojen avulla kaikki relevantti tieto löytyy helposti yhden palvelun sisältä. Palvelu auttaa pysymään ajan tasalla ja tuomaan juridisen tiedon helposti myös sidosryhmien saataville.

Haluatko kuulla lisää lakitiedon räätälöidyistä ratkaisuista?

Altti Mieho

Altti Mieho

Liiketoimintapäällikkö, lakitieto Päätoimittaja, Edilex

+358 40 860 2207

Edita Publishing Oy
Verkkosaarenkatu 5
00580 Helsinki

+358 20 450 00