fbpx

Lakitieto • Digikirjastot

HR ♥ Lakitieto

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää työoikeudesta

 

HR-ammattilaisena saat Editalta aina ajantasaisen tiedon työoikeudesta. Tutustu laajaan valikoimaamme kirjoja, digikirjastoja, koulutuksia ja verkkopalveluita.

Opus 2 digikirja

Työoikeuden ja yritysjuridiikan digikirjastot

Työoikeuden ja yritysjuridiikan digikirjastot sisältävät laajan valikoiman sekä Editan että Helsingin seudun kauppakamarin julkaisemia kirjoja. Ostamalla digikirjaston saat käyttöösi todella laajan kattauksen aihepiirien kirjoja!

Työoikeuden digikirjasto sisältää laajan valikoiman Editan ja kauppakamarin työoikeuden, työsuhdejuridiikan ja johtamisen ammattikirjoja. Työoikeuden digikirjastosta löydät tietoa monista työoikeuden kysymyksistä aina työturvallisuudesta työaikalainsäädäntöön sekä henkilötietojen käsittelystä häirintään ja syrjintään työpaikalla.

Yritysjuridiikan digikirjastosta löydät laajan valikoiman Editan ja kauppakamarin yritysoikeuden ammattikirjoja, esimerkiksi yhtiöoikeudesta, verotuksesta, hankinnasta, kirjanpidosta ja viestinnästä.

Työoikeuden digikirjasto

Työoikeuden digikirjastossa käytössäsi on laaja valikoima Editan ja Kauppakamarin työoikeuden ja työsuhdejuridiikan ammattikirjoja.

Lue lisää >

Yritysjuridiikan digikirjasto

Yritysjuridiikan digikirjastossa käytössäsi on laaja valikoima Editan ja Kauppakamarin yritysoikeuden sekä verotuksen ammattikirjoja.

Lue lisää >

Työsuhdeasioiden käsikirja

Tarvitsetko käytännönläheistä tietoa työsuhdeasioiden laajasta kentästä, työoikeudellisesta sääntelystä ja oikeuskäytännöstä? Helpota työtäsi ja ota laaja-alainen työsuhdejuridiikan luottokumppani käyttöösi. 

Työsuhdeasioiden käsikirjassa käsitellään perusteellisesti ja käytännönläheisesti työsuhdeasioiden laajaa kenttää, lainsäädäntöä ja lakien tulkintaa harvinaisempiakaan tilanteita unohtamatta. 

Työsuhdeasioiden käsikirja sisältää kaksi nidettä. Teoksessa on laaja molempia niteitä koskeva asiahakemisto. Saatavana myös digikirjana hyvin hakutoiminnoin.

Esimerkkitapausten aineisto on laajudessaan ainutkertainen

  • Teoksessa kuvataan yksityiskohtaisesti koko työoikeuden moniulotteinen järjestelmä.
  • Oikeustapauksia muun muassa EU:n tuomioistuimesta, korkeimmasta oikeudesta, työtuomioistuimesta, työneuvostosta, vakuutusoikeudesta ja korkeimmasta hallinto-oikeudesta.
  • Kirjan jokaisen osan lopussa on tiivistelmä tärkeimmistä periaatteista ja säännöistä. 
  • Teoksen kirjoittajina on 11 Suomen työoikeuden huippuasiantuntijaa ja se pohjautuu Mauri Saarisen kirjoittamaan arvostettuun kommentaariin.

Työsuhdeasioiden käsikirja

7., uudistettu painos.

Lue lisää >

Työsuhdeasioiden käsikirja, digikirja

7., uudistettu painos. Digikirja

Lue lisää >

Edita tarjoaa laajan valikoiman myös muuta ammattikirjallisuutta työoikeuden, henkilöstöhallinnon ja esimiestyön aihepiireistä. Tutustu valikoimaan verkkokaupassamme >

Työoikeuden ja HR:n koulutukset

HR-ammattilaiselle suunnatut lakikoulutuksemme kattavat laajan valikoiman työoikeuden aiheita lakiuudistuksista ikiaiheisiin. Koulutuksemme ovat aina kiinni ajassa ja kouluttajina ovat aiheen parhaat asiantuntijat.

Järjestämme sekä webinaareja että lähikoulutuksia yksittäisistä koulutus- ja ajankohtaispäivistä useamman kerran koulutussarjoihin. Lisäksi verkkokaupastamme löydät verkkokoulutuksia, jotka voit suorittaa juuri sinulle sopivassa tahdissa.

Työelämän lait -verkkopalvelu – työpaikan lait verkossa

Hoida helposti lakisääteinen säädösten nähtävänä pitäminen työpaikalla Työelämän lait -verkkopalvelun avulla. Palvelu tarjoaa aina ajantasaisen tiedon työpaikalla lain mukaan nähtävänä pidettävästä lainsäädännöstä sekä työelämän muista tärkeimmistä säädöksistä kaikilla eri aloilla. 

Tutustu myös vuosittain ilmestyviin Työelämän lait -kirjaan ja Työpaikan lakikirjaan.

Ajankohtaista

Artikkeli

Näyttöpäätetyöhön liittyvät työturvallisuuslait – toteutuvatko nämä etätoimistossasi?

Kotikonttorilla työergonomia ei välttämättä ole parhaasta päästä ja työn tauotus voi unohtua helpommin. Entä koska olet viimeksi käynyt näöntarkastuksessa? Lue tästä, millaisia työturvallisuuteen liittyviä seikkoja etätoimistollakin pitäisi muistaa huomioida.

Lue artikkeli

Artikkeli

Etätyön oikeudet ja velvollisuudet – Huomioi nämä etätyösopimuksessa

Etätyöstä on tullut uusi normaali, mutta onko sinun työpaikallasi tehty siitä sopimus? Lue, millaisia erityispiirteitä etätyössä on työoikeuden kannalta ja mitä etätyösopimuksessa pitäisi huomioida.

Lue artikkeli

Artikkeli

Työsuhdeasioiden käsikirja oli Mauri Saarisen uran pääteos – Ainutlaatuinen kommentaari nyt uudistettuna painoksena 11 asiantuntijan päivittämänä

Työsuhdeasioiden käsikirja on työoikeuden laajuudessaan ainutlaatuinen kommentaari. Mauri Saarisen (1946–2019) kirjoittamasta teoksesta on otettu useita uudistettuja painoksia. Uusin, seitsemäs painos ilmestyi keväällä 2021 yhdentoista asiantuntijan päivittämänä. Teoksessa käsitellään perusteellisesti ja käytännönläheisesti työsuhdeasioiden laajaa kenttää, lainsäädäntöä ja lakien tulkintaa harvinaisempiakaan tilanteita unohtamatta.

Lue artikkeli

Asiakaspalvelu

Avoinna arkisin 8–16 (ma 9–16)
asiakaspalvelu.publishing@edita.fi
p
uhelin 020 450 05

Kerromme mielellämme lisää

Myyntipäällikkö
Petri Rissanen
petri.rissanen@edita.fi
Puhelin 040 860 2221

Myyntipäällikkö
Kari Nurmio
kari.nurmio@edita.fi
Puhelin 040 860 2518

Edita Publishing Oy
Verkkosaarenkatu 5
00580 Helsinki

+358 20 450 00