fbpx

Kirjailijaksi tai kouluttajaksi?

Teemme yhteistyötä laajan asiantuntijaverkoston kanssa. Kouluttajamme sekä oppi- ja tietokirjailijamme ovat omien alojensa ansioituneita asiantuntijoita. Tältä sivulta löydät oikeat yhteystiedot, jos haluat liittyä osaavaan asiantuntijaverkostoomme.

 

Haluatko oppikirjailijaksi?

Tuotamme painettuja ja digitaalisia oppimateriaaleja yläkouluun, lukion kursseille sekä ammatillisiin ja korkeakouluopintoihin. Haluatko mukaan luomaan monipuolisia oppimateriaaleja, jotka tukevat oppimista ja helpottavat opettajan työtä? Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Hanna Sokratous

Hanna Sokratous

Vastaava kustannuspäällikkö, peruskoulun ja lukion oppimateriaalit

+358 40 860 2223

Suvi Palletvuori

Suvi Palletvuori

Vastaava kustannuspäällikkö, ammatilliset oppimateriaalit ja opettajien ammattikirjallisuus

+358 40 860 2391

Haluatko lakitiedon kirjailijaksi?

Lakitiedon kirjamme tarjoavat kattavan valikoiman alan johtavien asiantuntijoiden tuottamaa juridista kirjallisuutta eri alojen ammattilaisille. Onko sinulla juridiikan alan kirjaidea, haluatko kirjailijaksi? Ota yhteyttä!

 

Haluatko kouluttajaksi?

Opetus- ja kasvatusalan koulutuksemme kattavat koko opetuksen kaaren varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle ja opetustoimen hallintoon. Lakikoulutuksemme tarjoavat puolestaan ajankohtaista juridista tietoa lakimiehille ja muille oikeudellista tietoa tarvitseville ammattilaisille. Ole yhteydessä, jos haluat kouluttajaksi!

Tarja Tuomainen

Tarja Tuomainen

Kehityspäällikkö, opetus- ja kasvatusalan koulutukset

+358 40 860 2214

Pirita Lyytikäinen

Pirita Lyytikäinen

Kehityspäällikkö, lakikoulutukset

+358 40 860 2520

Haluatko kirjoittaa Edilexiin?

Edilex on Suomen laajin ammattilaisten lakitietopalvelu, jolla on joka arkipäivä tuhansia käyttäjiä. Edilex tavoittaa juridiikan ammattilaiset niin yksityissektorilla, julkishallinnossa kuin yliopistomaailmassakin. Jos haluat julkaista oikeustieteellisen tai muuten lakitietoon liittyvän kirjoituksesi Edilexissä, ota yhteyttä Edilex-toimitukseen.


Lisätietoja Edilexiin soveltuvista kirjoituksista ja kirjoitusohjeita löytyy täältä.

Edita Publishing Oy
Verkkosaarenkatu 5
00580 Helsinki

+358 20 450 00