fbpx

Johtoryhmä

Kalle Toivonen

Kalle Toivonen

Toimitusjohtaja


Minulla on pitkä kokemus liiketoiminnan johtamisesta eri toimialoilta. Olen toiminut johtotehtävissä Nokiassa, HCL:ssä, ManpowerGroupissa ja Semantixissa sekä ennen siirtymistä Editalle valtion erityistehtäväyhtiö Vimana Oy:ssä. Perheeseeni kuuluu puoliso, tytär ja kaksi mäyräkoiraa. Vapaa-ajan harrastuksiani ovat mökkeily Kemiön saaristossa ja juokseminen.

 

 

Tomi-Pekka Niukkanen

Tomi-Pekka Niukkanen

Liiketoimintajohtaja, oppiminen


Olen intohimoinen modernin pedagogiikan ja oppimisen puolestapuhuja. Aloitin työurani luokanopettajana keskittyen erityisesti oppilaiden digitaitojen ja ICT:n opetuskäytön monipuolistamiseen. Ennen Editaa työskentelin Innofactorilla, jossa kehitin digitaalista työkalua oppilaiden laaja-alaisen osaamisen taitojen mittaamiseen. Perheeseeni kuuluu puolison lisäksi kaksi beaglea, vapaa-aikana minut löytää usein kuoroharrastuksen parista.

Juha Nikkilä

Juha Nikkilä

Liiketoimintajohtaja, lakitieto


Minulla on takanani monipuolinen työura erilaisista tehtävistä juridiikan ja johtamisen parissa niin viranomais- kuin yksityispuolella. Koulutukseltani olen varatuomari. Ennen siirtymistäni Editalle liiketoimintajohtajaksi toimin Intrum Oy:ssä liiketoimintajohtajana Arvonlisäveropalveluissa. Urheilu, mökkeily perheen kanssa ja musiikki tuovat vastapainoa työlle.

Hanna-Maarit Nieminen

Hanna-Maarit Nieminen

Markkinointijohtaja


Viimeiset reilu 10 vuotta olen työskennellyt kuluttaja- ja yritysmarkkinoinnin parissa tiiviissä yhteistyössä myynnin kanssa. Esimiestyön lisäksi sydämeni sykkii vahvojen brändien rakentamiselle ja tulokselliselle markkinointiviestinnälle. Ennen Editaa työskentelin Mehiläisellä ja Kojamolla, jossa vakiinnutimme uuden kuluttajabrändin, Lumo-kodit, suomalaisten keskuuteen. Innokkaana oppijana koen työskentelyn tiedon ja oppimisen parissa hyvin merkityksellisenä. Vapaa-aikani vietän rakkaiden ihmisten seurassa, lenkkipoluilla ja matkustellen.

Marja-Leena Karhu

Marja-Leena Karhu

HR Business Partner


Olen työskennellyt pitkään konsernissa eri tehtävissä ja ollut monessa muutoksessa mukana. Ihmisten hyvinvointi ja kehittyminen ovat työni keskipisteessä. Koen onnistuneeni, kun pystyn auttamaan ja tukemaan kollegoitani heidän kehittymisessään ja jaksamisessaan. Saan energiaa myös luonnossa liikkumisesta, pihan hoitamisesta ja yhdessä perheeni kanssa vietetystä ajasta.

 

Mika Ruuskanen

Mika Ruuskanen

Business Controller


Minulla on parinkymmenen vuoden kokemus liiketoiminnan johtamisesta ja business controllerina toimimisesta Nordic Morning konsernin eri yhtiöissä. Toimin Edita Priman tuotantojohtajana ennen siirtymistäni Business Controllerin tehtäviin noin 10 vuotta sitten. Perheeseeni kuuluu puoliso ja kaksi aikuisikää lähestyvää poikaa. Vapaa-aikani kuluu urheilun ja hyvän kirjallisuuden parissa.

 

Edita Publishing Oy
Verkkosaarenkatu 5
00580 Helsinki

+358 20 450 00