fbpx
Bannerimage with text Lops21 and different education related symbols

Tehdään maailman parhaasta alakoulusta vielä parempi.

Editan tarina pidettyjen oppimateriaalien tekijänä jatkuu seuraavaksi myös alakoulussa. Haluamme tukea maailman parhaimpia alakoulun opettajia käyttäjäystävällisellä oppimateriaalilla, joka ruokkii uteliaisuutta, opettaa taitoja ja innostaa sekä oppilaita että opettajia.

Olemme aloittaneet alakoulun oppimateriaalien suunnittelun uuden liiketoimintapäällikkömme Reena Linnan johdolla alkuvuodesta 2022. Parhaillaan etsimme oppikirjailijoita tuleville uusille oppimateriaaleillemme. Lue lisää alta!

Lähtevätkö uudet alakoulun oppimateriaalimme lentoon sinun tahdittaminasi?

Oletko oppimisen asiantuntija ja haluaisit olla mukana kehittämässä alakoululaisille uusia innostavia oppimateriaaleja? Sytytkö luovasta ideoinnista, ja jaksat myös saattaa parhaat ideat järjestelmällisesti käytäntöön?

Edita tarjoaa sinulle nyt huikean mahdollisuuden osallistua uuden suunnitteluun!

Lue lisää >

Lähtevätkö uudet alakoulun oppimateriaalimme lentoon sinun visuaalisen näkemyksesi avulla?

Onko sinulla visio, kuinka oppimateriaaleista luodaan samanaikaisesti selkeitä, mutta visuaalisesti mielenkiintoisia? Osaatko rakentaa visuaalisia siltoja painettujen ja digitaalisten materiaalien välille yhdistäen ne mielekkääksi kokonaisuudeksi?

Edita tarjoaa sinulle nyt huikean mahdollisuuden osallistua uuden suunnitteluun!

Lue lisää >

Näin oppimateriaali voi tukea lapsen hyvinvointia

Laaja-alaisen osaamisen taidot ovat nousseet ja nousevat tulevaisuudessa entisestään jopa tärkeämpään rooliin kuin yksittäiset oppiainesisällöt, sanoo Editan alakoulun liiketoimintapäällikkö Reena Linna. Oppimateriaali voi auttaa tekemään taitojen kehittymistä näkyvämmäksi. 

 

– Laaja-alaisen osaamisen tavoitteisiin voitaisiin tarjota vielä parempia työkaluja opettajan tueksi. 

Lue lisää >

Lähtevätkö alakoulun oppimateriaalimme lentoon sinun ideoillasi?

Haluaisitko jättää oman kädenjälkesi alakoulun oppimateriaaleihin? Etsimme nyt tuleville uusille oppimateriaaleillemme oppikirjailijoita.

Suhtaudutko intohimoisesti opetuksen kehittämiseen ja ideoit mielelläsi uusia tapoja toteuttaa opetussuunnitelman tavoitteita? Onko sinulla takataskussasi runsaasti kokemuksen kautta hyväksi havaittuja harjoituksia, opetusmenetelmiä ja -vinkkejä? Haluaisitko jakaa omia ideoitasi ja pedagogista osaamistasi omaa kouluasi laajemmalle? Jos vastasit kyllä, sinulla olisi paljon annettavaa uusille oppimateriaaleillemme.

Lue lisää >

Editan alakoulun liiketoimintapäälliköksi Reena Linna

Reena Linna on aloittanut Editan uuden alakoululiiketoiminnan päällikkönä 17. tammikuuta 2022 alkaen. Hänen tehtävänään on startata Editan alakoulun oppimateriaalien tuotanto.

– Alakoulun oppimateriaalit eroavat osin paljon ylempien kouluasteiden oppimateriaaleista ja Reenan myötä saamme Editalle vankkaa osaamista nimenomaan alakouluoppimateriaaleista, sanoo Editan oppimisen liiketoimintajohtaja Tomi-Pekka Niukkanen.

Lue lisää >

Millainen on tulevaisuuden alakoulu? Näitä taitoja tullaan tarvitsemaan aina

Opettajien työ on ennen kaikkea tulevaisuustyötä.

Tätä mieltä on Editan oppimisen liiketoimintajohtaja Tomi-Pekka Niukkanen. Koska emme tiedä miltä tulevaisuus näyttää, vaan se käy itse asiassa jatkuvasti entistä epävarmemmaksi, on myös opetuksen vastattava tähän haasteeseen.

– Emme tiedä, millaisessa maailmassa tämän päivän ekaluokkalaiset elävät aikuisena. Koulu on kuitenkin olemassa ennen kaikkea lasten tulevaisuutta varten. 

Lue lisää >

Haluatko saada alakoulu-uutisemme ensimmäisten joukossa?

  Tilauskoulutukset

  Suunnitellaan yhdessä sopiva koulutus

  Tilauskoulutus voi olla yhden päivän koulutus tai laajempi kokonaisuus, joka suunnitellaan vastaamaan tarpeita. Ota yhteyttä ja luodaan teille sopiva koulutus yhdessä!

  Lue lisää

  Avoimet koulutukset

  S2-oppilaan tuki alakoulussa

  Kielen oppimista ja sisältöjen oppimista ei voi erottaa toisistaan, koska suomen kieli on oppilaalle väline, jolla hän opiskelee joka päivä. Oppilas myös oppii kieltä paremmin, kun hän keskittyy kielen sijaan oppimaan sisältöjä.

  Lue lisää

  Edita Publishing Oy
  Verkkosaarenkatu 5
  00580 Helsinki

  +358 20 450 00