fbpx
Bannerimage with text Lops21 and different education related symbols

Tehdään maailman parhaasta alakoulusta vielä parempi.

Editan tarina pidettyjen oppimateriaalien tekijänä jatkuu seuraavaksi myös alakoulussa. Haluamme tukea maailman parhaimpia alakoulun opettajia käyttäjäystävällisellä oppimateriaalilla, joka ruokkii uteliaisuutta, opettaa taitoja ja innostaa sekä oppilaita että opettajia.

Alakoulun valloituksemme jatkuu seuraavaksi tekijätiimien rekrytoinnilla, mikä alkaa keväällä 2022. Pysy siis kuulolla!

Millainen on tulevaisuuden alakoulu? Näitä taitoja tullaan tarvitsemaan aina

Opettajien työ on ennen kaikkea tulevaisuustyötä.

Tätä mieltä on Editan oppimisen liiketoimintajohtaja Tomi-Pekka Niukkanen. Koska emme tiedä miltä tulevaisuus näyttää, vaan se käy itse asiassa jatkuvasti entistä epävarmemmaksi, on myös opetuksen vastattava tähän haasteeseen.

– Emme tiedä, millaisessa maailmassa tämän päivän ekaluokkalaiset elävät aikuisena. Koulu on kuitenkin olemassa ennen kaikkea lasten tulevaisuutta varten. 

Lue lisää >

Haluatko saada alakoulu-uutisemme ensimmäisten joukossa?

  Tilauskoulutukset

  Suunnitellaan yhdessä sopiva koulutus

  Tilauskoulutus voi olla yhden päivän koulutus tai laajempi kokonaisuus, joka suunnitellaan vastaamaan tarpeita. Ota yhteyttä ja luodaan teille sopiva koulutus yhdessä!

  Lue lisää

  Avoimet koulutukset

  S2-oppilaan tuki alakoulussa

  Kielen oppimista ja sisältöjen oppimista ei voi erottaa toisistaan, koska suomen kieli on oppilaalle väline, jolla hän opiskelee joka päivä. Oppilas myös oppii kieltä paremmin, kun hän keskittyy kielen sijaan oppimaan sisältöjä.

  Lue lisää

  Edita Publishing Oy
  Verkkosaarenkatu 5
  00580 Helsinki

  +358 20 450 00