fbpx
Maailman kirjan sisällä

Editan luotettavilla oppimateriaaleilla uuteen opetussuunnitelmaan

20.12.2021

Edita on julkaissut LOPS 2021:een uudet oppimateriaalisarjat pitkään ja lyhyeen matematiikkaan, fysiikkaan, kemiaan, historiaan, A-englantiin, B-ruotsiin sekä äidinkieleen ja kirjallisuuteenLisäksi uudistimme suositut oppimateriaalimme yhteiskuntaoppiin, uskontoon, filosofiaan, psykologiaan ja terveystietoon. Tutustu alta hinnastoon ja käyttäjäetuihin.

 

Miksi valita Editan oppimateriaali?

 

 • Luotettavaa laatua

  Oppikirjailijamme ovat kokeneita opettajia ja oman tieteenalansa tutkijoita ja asiantuntijoita. Oppimateriaalimme perustuvat uusimpaan pedagogiikkaan ja tutkimustietoon, noudattavat uutta LOPS 2021 -opetussuunnitelmaa ja valmentavat luotettavasti myös ylioppilaskokeeseen.
 • Täysin uudistettu helppokäyttöinen ja monipuolinen digialusta

  Digikirjojen uudet toiminnallisuudet tukevat opetussuunnitelman pedagogisia tavoitteita ja valmentavat sähköisiin ylioppilaskirjoituksiin. Monipuolinen oppimisanalytiikka tukee oppimisen itsearviointia, ja analytiikan avulla opettaja voi seurata opiskelijoiden edistymistä. Lue lisää Editan digituotteista >
 • Kattava ja muokattava opettajan aineisto veloituksetta

  Jokaiseen Editan oppimateriaalisarjaan kuuluu opettajan aineisto, joka on kätevästi osa opettajan digikirjaa.
 • Pedagogisesti toimiva kokonaisuus

  Sarjojen oppikirjat, digikirjat, opettajan aineistot ja digikokeet ovat pedagogisesti toimiva kokonaisuus, joka soveltuu monenlaisiin opiskelutapoihin.
 • Edullinen hinnoittelu

  Opettajat ja koulut voivat itse koostaa omiin tarpeisiinsa soveltuvat digimateriaalikokonaisuudet. Materiaalejamme voi tilata suoraan meiltä tai välittäjiltä.

Hinnat ja tilaaminen

 

Editan LOPS 2021 -oppimateriaalit voi hankkia joustavasti painettuina tai digitaalisina. Digikirjoihin on saatavilla pitkä (48 kk) tai lyhyt (12 kk) lisenssi, jonka hinta on opiskelijakohtainen. 12 kuukauden lisenssi voidaan tilauksen voimassaoloaikana lisämaksusta jatkaa 48 kuukauden mittaiseksi.  Käyttäjäetuna sekä painettuja kirjoja että digikirjoja tilanneille kattava opettajan aineisto. Materiaalejamme voi tilata suoraan meiltä tai välittäjiltä.

Käyttäjänä saat etuja

 

Jos koulusi hankkii Editan oppimateriaalin oppilaidesi käyttöön, saat opettajana maksutta:

 • painetun oppikirjan
 • digikirjan
 • opettajan aineiston, sisältyy opettajan digikirjaan

Katso kaikki käyttäjäedut opettajille ja kouluille >

Onko sinulla kysyttävää oppimateriaaleistamme?

Autamme mielellämme. Ota yhteyttä Opettajapalveluumme.

Opettajapalvelu

Opettajapalvelustamme saat apua, ohjeita ja neuvoja moneen eri tilanteeseen.

opettajapalvelu@edita.fi
+358 20 450 010
Avoinna ma 9–16, ti–pe 8–16